Saturday, July 2, 2011

Info Berguna

Sabtu lepas masa saya pergi party Tupperware di rumah Nida, saya berpeluang berkongsi info yang sangat berguna dengan upline saya, Abang Salleh.

Baru saya tahu kegunaan setiap produk tu untuk apa...bukan main redah je guna...contohnya FreezerMate untuk simpan bahan masakan dalam freezer bukan untuk simpan biskut!

Pastu, dapat tahu gak kenapa design Tupperware ni lain-lain...bukan saja-saja design tapi ada la fungsinya. Tahu gak cara-cara penjagaannya, tahu jugak macam mana business plannya dan tahu jugak apa yang akan saya dapat dari bisnes ni...

Wah...memang seronok sangat tambahan pulak Abang Salleh tak kedekut ilmu..TQ Sir!!!

Sekarang ni saya tengah plan nak buat party Tupperware di rumah pulak...TUNGGU!!!!

1 comment:

  1. Alhamdulillah....mmg abg Salleh tak kedekut ilmu...

    ReplyDelete